Základní škola a mateřská škola Frýdek-Místek - Chlebovice

Menu

Jídelníček

Pondělí 24.1.

Přesnídávkapom. fazolová , chléb, malcao, rajče, banán,/1.7./
Oběd - polévkarajská s nudlemi /1.3./ BL: rajská s nudlemi /3./
Oběd 1zapékané rybí se sýrem,brambor . rajče /4.7./
Oběd dalšíBL: zapékané rybí se sýrem,brambor, rajče
Svačinacelozrnný rohlík, máslo, zelenina, ovoce, kakao/1.7./
Pitný režimčaj ovocný, voda s limetkou

Úterý 25.1.

Přesnídávkasojová večka s máslem a strouhaným sýrem kakao,pomeranč/1.3.7./
Oběd - polévkarýžová /9./ BL: rýžová /9./
Oběd 1segedínký guláš, knedlík,/1.3.7./
Oběd dalšíBL: segedínký guláš/3.7./
Svačinašlehaný tvaroh, piškoty, čaj s citronem/1.3.7./
Pitný režimčaj se sirupem, voda s citrónem

Středa 26.1.

Přesnídávkakrabí pomazánka, zelenina, ovoce, vita káva
Oběd - polévkamasový krém BL: masový krém
Oběd 1těstoviny s grankem,džus,kiwi /1.3./
Oběd dalšíBL....
Svačinapom. mrkvová ,rohlík/1.7./
Pitný režimčaj ovocný, voda

Čtvrtek 27.1.

Přesnídávkachléb, sýrová pomazánka s česnekem, zelenina, ovoce, malcao/1.7./
Oběd - polévkabrokolicová /1.7./ BL: brokolicová/7./
Oběd 1moravský vrabec, bramborový knedlík/1.3./
Oběd dalšíBL:moravský vrabec, bramborový knedlík/3/
Svačinapom. masový krém z kuřecího masa ,chléb/1.7./
Pitný režimčaj s citrónem, voda s limetkou

Pátek 28.1.

Přesnídávkazapečené sýrové toasty, zelenina, ovoce, caro
Oběd - polévkačesneková s jáhlemi BL:česneková s jáhlem
Oběd 1znojemská hov. pečeně,dušená rýže,
Oběd dalšíBL: znojemská hov. pečeně,dušená rýže,
Svačinasladký rohlík. mléko s medem
Pitný režimčaj se sirupem, voda


Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2 Korýši a výrobky z nich.

3 Vejce a výrobky z nich

4 Ryby a výrobky z nich

5 Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich

6 Sója a výrobky z ní

7 Kravské mléko a výrobky z něho

8 Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich

9 Celer a výrobky z něho

10 Hořčice a výrobky z ní

11 Sezamová semena a výrobky z nich

12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce

13 Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj

14 Měkkýši a výrobky z nich

0 Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.